Avrupakent GYO #AVPGY temettü açıklaması

TAKİP ET

Halka arz sonrası yatırımcısını üzen ve beklenen yükselişi gösteremeyen Avrupakent GYO #AVPGY hisseleri için Holding'in sahibi Süleyman Çetinsaya açıklamalarda bulundu.

Gayrimenul yatırımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Borsanın yeni halka arz şirketlerinden Avrupakent GYO hisseleri yatırımcının radarında. #AVPGY hisselerinde artış bekleyen yatırımcıya şirketin patronundan dikkat çeken tarih açıklandı. 

Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 2024 yılında 6 projede yer alan evlerin sahiplerine teslim edileceğini duyurdu. Borsanın en yeni gayrimenkul şirketlerinden biri olan Avrupakent GYO (#AVPGY) hisseleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AVPGY TEMETTÜ DAĞITACAK!

Borsa İstanbul'da yatırımcıların günlük al sat şeklinde yatırım yaptığını söyleyen Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Bizim şirketimizin hisseleri günlük al-sat yapılacak bir hisse değil. Yatırım yapacakların dikkate alması ve şirket değerlerini iyi inceleyip yatırım yapmasını istiyoruz. 4 Nisan’daki genel kurulumuz sonrasında daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bugün 47 GYO var. Temettü dağıtan biziz. Avrupakent GYO’da, her yıl %50 temettü dağıtma şartı bulunuyor. Değeri ise 1 milyar dolar. Yüzde 50’nin altı yok, ancak üstü olacak. Bunun içinde 1.340 tane kiracı ve bağımsız bölüm var. Portföy değeri 1 milyar dolar. Biz gazoz satmıyoruz, gayrimenkule ortak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

temettü AVPGY Avrupakent GYO temettü AVPGY temettü