Fuzul halka arzına yatırımcı ilgisi yoğun oldu

TAKİP ET

Fuzul GYO halka arz işleminde yatırımcısından en fazla ilgi gören GYO olarak öne çıktı.

Gayrimenkul sektörüne yönelik hizmet ve konut üretimi ile son yılların yükselen şirketlerinden Fuzul GYO halka arzından rakamlar gelmeye devam ediyor.

Sabit fiyatla talep toplama yöntemi ile gerçekleştirilen FZLGY halka arzı, bireysel ve kurumsal yatırımcı kategorisinde yoğun ilgi gördüğü ifade edildi. Fuzul, talep sürecinde sadece 2 gün gibi bir sürede toplamda 1 milyon 369 bin 622 yatırımcının talepte bulunduğu halka arzda bireysel yatırımcı talebi, 1 milyon 369 bin 504 oldu. Böylece Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO unvanının sahibi oldu.

Fuzul GYO, bu zamana kadar ki en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO unvanının sahibi oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, halka arz süreci 1 milyon 326 bin 874 yatırımcıyla tamamladı. 

Bireysel yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği talep toplama sürecinde toplam talep sayısı 1 milyon 369 bin 504’e ulaştı. Şirket, bu talebin 1 milyon 326 bin 756’sını karşıladı. Halk Yatırım ve İntegral Yatırım’ın konsorsiyum liderliğinde gerçekleşen halka arzda, satışa sunulan 91 milyon 860 bin TL nominal tutarlı payların tamamının satışı gerçekleşti. Buna göre Fuzul GYO’nun halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL’ye ulaştı.

FZLGY Fuzul GYO